Slik får vi ut potensialet #BNmøte

Vil du være med å skape innovasjon og vekst i helsenæringen? Både næringslivet, studenter og andre står klare til å bidra med gode ideer. Hvordan kan vi sammen få ut potensialet?

Helsevesenet må løse mange store utfordringer framover. Mange spår derfor at det er nettopp i helsenæringen at den største veksten vil komme de neste årene.

I dette frokostmøtet får du høre hvordan Atlantis Vest – investeringsselskapet til Bjarne Rieber-familien – rigger seg for framtiden og de mulighetene som finnes innen helsesektoren.
Hør om prosjektet Gatesykepleien og hvordan næringslivet og studenter fra Høgskulen på Vestlandet samarbeider for å gi rusmisbrukere og andre et bedre helsetilbud.
Regjeringens melding om helsenæringen er rett rundt hjørnet. Den vil vise hvordan flere bransjer kan bidra med sin spisskompetanse for å skape vekst i helsenæringen.
Hør mer om hvilke støtteordninger som finnes for å sette i gang med helserelaterte prosjekter, og vi presenterer en case fra Legevakten som trenger hjelp fra næringslivet!

Store ting er i ferd med å skje! Vil du være med?

Møtet arrangeres av Bergen Næringsråds Ressursgruppe Helse i samarbeid med Bergem Teknologioverføring (BTO) og Høgskulen på Vestlandet (HVL).

Påmeldingsfrist: Onsdag 23. januar 2019 kl. 10.00. Meld på her!