Bipper-gründer utnevnt ambassadør for kvinnelig entreprenørskap i Europa

Bipper-gründer Silje Vallestad er nylig utnevnt til europeisk ambassadør for kvinnelig entreprenørskap. Bipper-Silje har idag vært live på TV2 Nyhetskanalen, de som gikk glipp av innslaget kl 1015 i formiddag kan se reprise i helga. Bipper er i sterk vekst, og har for lengst vokset ut av Nyskapingsparken Inkubator. Forrige uke ble selskapet tildelt 7,5 millioner i støtte fra Innovasjon Norge. Verdipapirfondet Holberg Norge har og nylig investert 7,6 mill NOk i selskapet.

Bipper er et selskap som der forretningside er å gi barn en tryggere mobil hverdag. Løsningen deres gjør at foreldre kan bestemme hvordan eget barn skal kunne bruke mobiltelefonen. BTO gratulerer Bipper med gode resultater, og ser frem til lanseringen av produktet i sommer.

www.bipper.com